newdutchbanner

Voordelen van Nulam Brokken

  • Door dat onze brokken onder lagere temperatuur geproduceerd worden kan er minder maillard reacties optreden.Dit is een reactie tussen koolhydraten en aminozuren die de kwaliteit van het eiwit doet dalen.
  • De lagere temperatuur zorgt ervoor dat de vetten minder schade oplopen doordat ze koudgeperst zijn toegevoegd.
  • De lage temperatuur zorgt voor minder oxidatie, en dus minder schadelijke stoffen.
    Doordat onze brokken geperst zijn vallen ze makkelijker uit elkaar in de maag waardoor voedingsstoffen gelijkmatiger vrijkomen in de maag dus honden veel beter reageren op onze brokken dan op andere soorten brokken.
  • Onze brokken zijn 100% Natuurlijk en bevatten géén chemische geur-, kleur- of smaakstoffen.
  • Onze brokken bevatten Omega 3 & 6 vetzuren en prebiotica, te weten F.O.S (fructo-oligosaccharide), voor een gezonde huid, glanzende vacht, vitaliteit, een gezonde darmflora en als ondersteuning van de natuurlijke weerstand.

Voordelen van NulamVers

  • 100% Natuurlijke grondstoffen.
  • Géén granen.
  • Géén gluten.
  • Géén bindmiddel.
  • Géén kleurstoffen.
  • Géén geurstoffen.
  • Géén smaakstoffen.
  • Géén varkensvlees.
  • Géén conserveringsmiddelen.

 

Nadelen van de bekende A-merk brokken

  • Bijna alle bekende A-merk brokken zijn Geëxtrudeerd of geëxpandeerd.
  • Geëxtrudeerd en geëxpandeerd brokken worden op hoge temperatuur verhit, sowieso boven de 100 graden waardoor hoge maillard reacties optreed. Dat is een reactie tussen koolhydraten en aminozuren die de kwaliteit van het eiwit doet dalen.
  • De hoge temperatuur zorgt er voor dat lysine minder beschikbaar word. AGEs doen vormen dit zorgt voor snellere veroudering en kan kankerverwekkend zijn.
  • Geëxtrudeerd en geëxpandeerd brokken zetten in de maag uit en worden dus groter qua volume, dit vergroot de kans op maagtorsie (ook wel maagkanteling genoemd, waarbij de maag binnen de buikholte om zijn as draait, waardoor de maag afgesloten raakt van de darmen en de slokdarm.
  • Geëxtrudeerd en geëxpandeerd brokken bevatten veelal chemische geur-, kleur- en smaakstoffen.
Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Log in

×

Meld je aan

Schrijf nu in op onze nieuwsbrief
en ontvang de laatste aanbiedingen

Lees onze privacy beleid & algemene voorwaarden
U kunt zich op elke gewenste moment uitschrijven