Let op! Wij hanteren extra richtlijnen n.a.v. het coronavirus. Zie onze richtlijnen

 

Nulam® maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

Dit bericht verbergen
bereid uitde best denkbareIngrediënten.

 

KORTINGSCODE

Deze voorwaarden gelden voor het gebruik van kortingscode die u worden aangeboden door nulam (nulam.nl). Door gebruik te maken van nulam.nl kortingscodes gaat u akkoord met deze voorwaarden.

 

01Deze voorwaarden zijn van toepassing op digitale en gedrukte kortingscodes die worden aangeboden door nulam.nl.

02 Voor digitale kortingscodes die bestaan uit een nummer geldt in veel gevallen dat deze zijn gekoppeld aan een e-mailadres. De kortingscode werkt alleen als het betreffende e-mailadres wordt gebruikt bij het bestellen van artikelen. De kortingscode kan niet in combinatie met een ander e-mailadres worden gebruikt.

03 De aard, duur en vervaldatum van een aanbieding en overige specifieke gebruiksvoorwaarden vindt u in de uiting waarin de kortingscode is opgenomen. Iedere kortingscode is gedurende een bepaalde periode geldig, na deze periode kan de kortingscode niet meer worden gebruikt.

04 Kortingscodes uitgegeven door nulam.nl kunt u gebruiken voor aankopen bij nulam.nl.

05 U kunt kortingscodes niet gebruiken voor openstaande bestellingen.

06 Tenzij anders staat vermeld, geldt voor iedere kortingscode dat deze per persoon en per e-mailadres slechts eenmaal kan worden gebruikt.

07 Als een kortingscode gebruikt wordt voor artikelen waarvan de (totale) prijs onder de waarde van de kortingscode ligt, vervalt de overige waarde van de kortingscode.

08 Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.

09 U kunt kortingscodes niet ruilen voor geld. U kunt met een kortingscode geen korting krijgen op andere producten dan de producten waarvoor de betreffende kortingscode-actie geldt en die nader zijn omschreven in de uitingen waarin de kortingscode is opgenomen.

10 Kortingscodes worden eenmalig verstrekt. In geval van diefstal of verlies vindt geen vergoeding plaats. Onder verlies valt ook het (per ongeluk) wissen van e-mails.

11 Het is niet toegestaan kortingscodes te wijzigen of te vervalsen met inbegrip van hacking, verspreiding van virussen, spamming of doorsturen (forwarden).

12 U kunt kortingscodes niet gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor ze zijn uitgegeven.

13 Iedere (poging tot) fraude of andere niet-toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van kortingscodes wordt ontzegd.

14 Per bestelling kunt u maximaal 1 kortingscode inwisselen.

Het inwisselen van uw kortingscode is heel eenvoudig:

 

01 De voorwaarden en mogelijkheden voor gebruik verschillen per kortingscode. Lees daarom de e-mail waarin de kortingscode vermeld staat zorgvuldig door.

02 Leg een of meer artikelen in uw winkelwagentje.

03 Ga naar "Bestellen"

04 Na het inloggen en controleren van uw gegevens kunt u bij het betalen de kortingscode invoeren. Voer de code exact in (cijfers, letters, streepjes).

Heeft u vragen of opmerkingen over het gebruik van kortingscodes of problemen bij het invoeren, neem dan a.u.b. contact op met onze klantenservice.

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Inloggen