Eigenschappen van Nulam® brokken
- Nulam® wordt onder lagere temperatuur geproduceerd waar door er minder maillard reacties optreden. Dit is een reactie tussen koolhydraten en aminozuren die de kwaliteit van het eiwit doet dalen.
- Lagere productie temperatuur zorgt er ook voor dat de vetten minder schade oplopen doordat ze koudgeperst zijn toegevoegd.
- Lage temperatuur zorgt ook voor minder oxidatie, dus minder schadelijke stoffen.
Doordat Nulam® geperst is vallen ze makkelijker uit elkaar in de maag waardoor voedingsstoffen gelijkmatiger vrijkomen.
- Nulam® is 100% Natuurlijk en bevat géén chemische geur-, kleur- of smaakstoffen.
- Nulam® bevat Omega 3 & 6 vetzuren en prebiotica, te weten F.O.S (fructo-oligosaccharide), voor een gezonde huid, glanzende vacht, vitaliteit, een ideale darmflora en ondersteuning van de natuurlijke weerstand.
Wat is Nulam® vers?
- 100% puur natuur.
- Zonder granen, gluten, bindmiddel, kleurstoffen, geurstoffen, smaakstoffen, varkensvlees, conserveringsmiddelen.
Facebook
Twitter
Google+
Pinterest