Let op! Wij hanteren extra richtlijnen n.a.v. het coronavirus. Zie onze richtlijnen

 

Nulam® maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

Dit bericht verbergen
bereid uitde best denkbareIngrediënten.

 

HONDENVOER RETOURNEREN

Regels voor het retourneren 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@nulam.nl  . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Uitsluiting herroepingsrecht
1. Indien de consument niet over een herroepingsrecht beschikt, kan dit door de ondernemer alleen worden uitgesloten indiende ondernemer dit duidelijk in het aanbod, althans tijdig voor het sluiten van de overeenkomst, heeft vermeld.
2. Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:
a) die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
b) die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
c) die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
d) die snel kunnen bederven of verouderen;
e) waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
3. Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor diensten:
a) waarvan de levering met uitdrukkelijke instemming van de consument is begonnen voordat de bedenktijd is verstreken,

 

Artikelen die niet voldoen aan het bovenstaande blijven jouw eigendom. Wij sturen deze artikelen naar jou terug en brengen de gemaakte kosten in rekening. De meeste artikelen mag je alleen retourneren als de verpakking ongeopend is. Dit geldt voor alle soorten hondenvoer en hondensnacks. De artikelen moeten retour worden gezonden naar ons adres: Nulam pet nutrition, de Cuserstraat 93, 1081CN Amsterdam. Als u er zeker van wilt zijn dat de artikelen goed aankomen adviseren wij het aangetekend te retourneren. 

 

Voor een snelle en goede verwerking van het teruggestuurde voer is het van belang dat je altijd een modelformulier herroepingsrecht gebruikt, u kunt het formulier hier downloaden . Binnen 14 dagen zullen wij het gehele aankoopbedrag terug betalen.

 

Voor meer informatie verwijs ik je graag door naar onze algemene voorwaarden.

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Inloggen