Let op! Wij hanteren extra richtlijnen n.a.v. het coronavirus. Zie onze richtlijnen

 

Nulam® maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

Dit bericht verbergen
bereid uitde best denkbareIngrediënten.

 

Coronavirus: bezorgvragen

Belangrijke informatie over het coronavirus en Nulam.nl

Het is momenteel drukker dan normaal. Daardoor kan de bezorging van je pakket langer duren dan je van ons gewend bent. Sorry daarvoor. Lees hier onder de meest gestelde vragen.

 

Kan mijn verzending vertragingen oplopen?
Ja, je verzending kan in de huidige situatie helaas vertraging oplopen. Wij doen er alles aan je in deze tijd extra gemak en service te blijven bieden, maar dus soms wat minder snel dan je van ons gewend bent.

Hoe gaat de bezorging nu in zijn werk?
We volgen de RIVM-richtlijnen en nemen samen met onze bezorgpartners hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. De bezorgers weten wat ze moeten doen om gezond te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken. De bezorgers houden 1,5 meter afstand en vermijden fysiek contact.

Kan ik mijn pakketje nog steeds afhalen bij afhaalpunten en postkantoren?
Ja, je kunt bij bijna alle afhaalpunten van PostNL terecht. Wanneer je via onze website je bestelling plaatst, zie je alle openingstijden van je favoriete afhaalpunten. Of bekijk de de PostNL locatiewijzer.

Wordt er bezorgd als ik in quarantaine zit?
Ja, de bezorgers houden afstand bij afleveren of zetten bestellingen bij je voordeur om fysiek contact te vermijden. Wil je liever een nieuwe afspraak maken? Geen probleem. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Kunnen postbezorgers nog werken en pakketjes bezorgen?
Voorlopig werken wij en onze bezorgpartners gewoon hard door om jouw bestelling te bezorgen. Over mogelijke andere maatregelen in de toekomst houden we je op de hoogte op deze pagina, en in onze mails.

Blijven jullie aan huis leveren, ook tijdens een lock down?
Voorlopig blijven we gewoon aan huis leveren. Tijdens een lock down gelden er andere regels die wij op dit moment nog niet kunnen inschatten. Daarvan houden we je op de hoogte op deze pagina, en in onze mails.

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Inloggen