Let op! Wij hanteren extra richtlijnen n.a.v. het coronavirus. Zie onze richtlijnen

 

Nulam® maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

Dit bericht verbergen
bereid uitde best denkbareIngrediënten.

 

Overschakelen van voeding

Overstap van krokant naar Nulam brokken : Wanneer u overstapt van geëxtrudeerde (krokant) voeding naar Nulam brokken een geperste voeding adviseren wij u dit in 1 keer te doen, dus niet door te mengen. (LET OP: bij het omschakelen van voeding kan de ontlasting anders zijn dan normaal. Dit is niet ernstig, u kunt ook kiezen voor de overstap met vleesvoeding: zie "extra ondersteuning”).

Extra ondersteuning bij het overschakelen. 

Vleesvoeding kan bij de omschakeling uitkomst bieden. Hierbij geeft u uw hond 10 dagen Nulam vers Pure Nature Complete en Na deze 10  dagen versvlees kunt u langzaam overschakelen naar de Nulam brokken door steeds minder vers vlees te geven en steeds meer brokken (verhouding 50 gram brokken komen overeen met 95 gram vers vlees). Naast Nulam brokken adviseren wij 1 dag in de week Nulam Vers Pure Tripe om de darmflora op peil te houdenNulam Vers geeft u (na het ontdooien) op kamertemperatuur aan uw hond. Het versvlees mag u niet in de magnetron ontdooien, omdat de microgolven ook alle goede bacteriën van het versvlees vernietigen.

Bij het overschakelen naar andere voeding kan het maag-darmkanaal uit balans raken. Spijsverteringsproblemen en dunne ontlasting kunnen het gevolg zijn. Krijgt de hond ineens een ander voer aangeboden, dan zijn er vaak onvoldoende goede bacteriën in de maag om deze andere voeding goed te kunnen verteren. Diarree kan dan het gevolg zijn. Nulam brokken bevatten probiotica die de nodige ondersteuning bieden zodat goede bacteriën weer in de darmen komen om de nieuwe voeding te verteren. In probiotica zitten stoffen die de bacteriegroei in de darmen weer versneld opbouwen.

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Inloggen